Яскраве банкетне меню ресторану в Рівному пропонується для проведення вечірок, днів народження, ювілеїв та корпоративів. Галерея фото та описи грузинських страв допоможуть обрати закуски, а винна карта вразить навіть гурманів.

У ресторані при замовленні банкетного залу ми пропонуємо Вам не лише оригінальне банкетне меню у м. Рівне, а також додатково для Вашого свята можемо організувати столи з закусками на Ваш смак (наприклад, пивний стіл та ін.), стіл зі стравами для дітей, кендібар (солодкий стіл).

До речі, звертаємо Вашу увагу на те, що у нас є власна кондитерська! Свіжовипечені тістечка та інші солодощі можна замовляти не лише для банкетів, але й для будь-яких іншх цілей на виніс.

Завдяки такому різноманітному меню кожен гість святкового банкету залишиться задоволеним і переконається, що на світовому кулінарному Олімпі Грузія по праву займає почесне місце.

Обирайте на свято, звичайний сніданок чи романтичну вечерю на двох відомі страви грузинської кухні:

  1. Шашлик зі свинини робимо з сіллю та спеціями без маринадів. Подаємо на стіл з кільцями цибулі та соусом сацебелі.
  2. Аджарські хачапурі у вигляді човників готуємо за рецептом грузина Бачі з Батумі. У них м’яке й ніжне тісто із хрусткою скоринкою. Усередині – свіжа бринза, ніжний несолоний сир та яйце. Як правильно їсти хачапурі по-аджарськи, розкаже наш офіціант.
  3. Хінкалі робимо класичні – з м’ясом, з кіндзою та оригінальні – із сулугуні та пряними травами. І нагадуємо гостям, що цю страву в Грузії їдять руками.
  4. Чахохбілі (грузинський різновид рагу з куркою та томатом) готує за власним рецептом шеф-повар ресторану «Виноград». За популярністю ця страва поступається лише шашлику.
  5. Сир сулугуні для нас готує грузин Бадрі із Руставі. Приготування відбувається за єдиною технологією: молоко має бути свіжим і без домішок. Його використовують і як окрему закуску, і для приготування хачапурі.
  6. Мацоні – традиційний кисломолочний продукт з ніжним смаком та легко вираженою кислинкою – напій довголіття, що подається з горіхами та джемом у вигляді десерту, з часником та зеленню як соус до риби та м'яса, або просто в склянці як аперетив.
  7. Хліб шоті випікаємо щоранку в спеціальному глиняному тандирі. За формою він нагадує човник або серп місяця.